Trouwalbums

Fine-art Albums

Mini Albums

Het minialbum van Ik Trouw van Jou is mogelijk in 4 formaten. Standaard wordt een 15x20 verrassingsalbum geleverd met daarin 20 pagina's. Mocht je dit willen uitbreiden dan is het belangrijk dat je dit voor jullie trouwdag aan ons doorgeeft.
Bekijk hieronder alle mogelijkheden.
Mini Linnen Album.jpg

Standaard albums

(mini-album alternatieven)

  • Linnen of leder (diverse kleuren mogelijk)

  • 3 mogelijke formaten (20x30, 30x30, 30x45)

  • 72 pagina’s

  • Luxe naam bedrukking met folie embossing (diverse kleuren mogelijk)

  • Opmaak digitaal toegestuurd voor goedkeuring bruidspaar

Luxe albums

Naast onze standard albums bieden wij ook zeer luxe handgemaakte trouwalbums aan. Deze fotoalbums onderscheiden zich door het mooie matte fine-art papier. Maar ook de buitenkant van onze albums zijn uniek afgewerkt. Ze worden vakkundig met de hand gemaakt en ieder album krijgt aandacht en liefde tijdens het produceren ervan. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert luxe en kwaliteit. 

1/1

Bron foto's: Dutch Ink Albums

Luxe albums

INFORMATIE & BESTELLEN

Korting!
 

Bij het bestellen van een luxe album voorafgaand van jullie bruiloft dan krijg je € 25,- korting. Wanneer je het formulier hieronder invult zal het mini album automatisch worden vervangen met een uitgebreide trouwalbum. De betaling van het album gaat dan samen met de eindfactuur na jullie bruiloft.

Vormgeving
 

Ik Trouw van Jou zal het album volledig voor jullie opmaken van beeldselectie tot aan vormgeving. Hierbij wordt rekening gehouden dat het album een verhaal vertelt. Zo wordt je weer meegenomen in het gevoel en sfeer van jullie dag! De vormgeving is strak en modern. Door soms meerdere foto's bij elkaar te bundelen op één pagina of juist door één foto over 2 hele pagina's te plaatsen, krijgt het album voldoende variatie maar ook rust.

Controleren en ontvangen

De uiteindelijke vormgeving wordt digitaal toegestuurd, zodat je deze kan controleren en eventuele aanpassingen door kan geven. Misschien wil je een foto groter hebben, mis je een foto of wil je een bepaalde foto juist niet in het album. Dit kun je allemaal aan ons doorgeven. ***Let op; je krijgt van ons in totaal 2 correctie rondes.***

Levertijd

Wij kunnen binnen 4 weken na de bruiloft het voorbeeld digitaal met jullie delen. De levertijd zal ongeveer 2 - 3 weken zijn na definitieve goedkeuring van jullie. 

Bestelformulier luxe trouwalbums
Contact

Lisa

info@iktrouwvanjou.com

Haaksbergen, Nederland

KvK: 76976904

  • Whatsapp
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vimeo Icon