WEDDING PHOTO

MEET OUR BEAUTIFUL COUPLES

- wedding photography - 
 

Oo we zijn echte suckers for these kind of weddings. Een heerlijke buiten bruiloft op een geweldige locatie! Mooi gestyled, en een heerlijke dag met familie en vrienden!

- wedding film & photography -

Toen we de aanvraag binnen kregen van dit super leuke stel wisten waren we direct enthousiast! Middenin de Utrechtse bossen tegen het einde van de dag de ceremonie, en meteen door naar het feest om de dag te vieren! 

- couples photography -

Tijdens ons verblijf in New York hebben wij een spontaan stel ontmoet die maar al te graag voor de camera wilden staan. In de mooie straten van Brooklyn hebben wij een middagje plezier gehad en hebben wij niet alleen genoten van de shoot zelf, maar het resultaat is te gek!

- wedding film & photography -

Begin juni waren we in het mooie Toscane om de bruiloft van deze twee vast te leggen! 
Een paar dagen voor de bruiloft hebben we samen op het Piazza del Campo genoten van heerlijk Italiaans eten en zijn we daarna door de straten van Siena gelopen om al wat pre-wedding beelden te maken. We konden ons geen fijner stel bedenken om dit Toscaanse plaatje compleet te maken!

- wedding film -

- wedding photography -

Op de Veluwe in het bos vierden zij een onvergetelijke trouwdag in het bijzijn van de mensen waar ze het meest van houden.  Een dag waarbij familie en vrienden één werden en er geen twijfel mogelijk was over het feit dat deze twee love birds voor elkaar gemaakt zijn. Een DIY wedding om jaloers op te zijn!

- wedding film & phototography -

Deze mensen hebben ons zo ontzettend geraakt. Een gezin met een ijzersterk verhaal en zo veel liefde voor elkaar! Wij waren aanwezig, niet alleen als fotograaf, maar als gast, een deel van hun dag. Een gevoel van thuis, liefde en onwijs veel plezier.

- wedding photography -

Een avontuurlijk stel met een passie voor reizen, fotografie en liefde voor elkaar! Op een prachtige locatie in de Lutte hebben zij elkaar het ja-woord gegeven in stijl. Niet alleen tot over hun oren verliefd, maar ze hebben beide een super warm hart. Wat een knap stel!

- wedding film & photography -

Op een van de warmste dagen van 2018 hebben wij deze fantastisch gestylde festival wedding vast mogen leggen. Super relaxed en ontspannen. Dat was het motto van dit mooie bruidspaar. Wij voelden ons bij deze mensen al gauw thuis en hebben genoten van de sfeer van deze dag!

- wedding film -

Wie wil er nou niet in Toscane trouwen? Dit bruidspaar heeft hun droom waargemaakt. Alle dierbare vrienden en familie waren in Italië aanwezig om getuige te zijn van dit prachtige huwelijk. Een volledig weekend met een pizza avond, ceremonie en feest. Onvergetelijk!

- wedding film & photography -

Volledig in de natuur heeft dit stel in het bijzijn van alle dierbare vrienden en familie elkaar het ja-woord gegeven. Ze hebben een lust voor avontuur en nu ook onafscheidelijk verbonden. A beautiful dutch/polish wedding

- wedding film -

Dit stel heeft elkaar het ja-woord gegeven midden in het bos en volledig in bohemian style! Een tot in de puntjes versierde bruiloft met de gekste details, karakter en vol liefde. Echt een sprookje!

Contact

Lisa

info@iktrouwvanjou.com

Enschede, Nederland

KvK: 76976904